| Sign In | Join Free | My carsrow.com |
|
Brand Name : Rakinda
Model Number : LV1400
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : Negotiation
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : LV1400 Barcode Scanner Module
Image Sensor : Linear CCD Sensor
Size : 26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H
Light source : Visible 632nm Red Light
Processor : ARM32-bit
Depth of field : 3-50CM
LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor
| Device Weight | <6g |
| Device Dimension | 26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H |
| Cable Length | 1500mm(optional) |
| Interface | USB |
| Connector | FFC 12pin pitch 0.5 |
| Performance parameters | |
| Light source | visible 632nm red light |
| Image Sensor | Linear CCD Sensor |
| Processor | ARM32-bit |
| Depth of field | 3-50CM |
| Resolution | ≥3mil/0.1mm@PCS90% |
| Print Contrast | 25%PCS |
| Work Voltage | DC 3.3-5V |
| Electriccurrent | 110mA(work);30mA(stand by) |
| Image Resolution | 2500dpi |
| Ambient illumination | 100,000Lux Max |
| EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE 11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China | |
| Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E, | |
| Decode Capability | ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI, |
| Plessey, ITF14. | |
| Environmental parameters | |
| Operating Temperature | -20℃ to 50℃ |
| Storage Temperature | -40℃ to 70℃ |
| Relative humidity | 5% to 95%(Non-condensing) |
| Drop test | 1.2meter,100times |
| Shock resistance | 10H@125RPM |

Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.
Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.
Action Now!!!
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda
|
|
LV1400 Multi Interfaces Barcode Scanner Module 1D CCD Infrared ARM32-Bit Processor Images |